Hverdagen

Vores hverdag: 

Jeg går ud og modtager barnet ude i gangen og hører lige hvordan natten og morgen er gået.

Jeg syntes at det er meget vigtigt at børne får sagt rigtig farvel og vinker til jer når i går, så ved barnet også at i er taget afsted.

Vi bruger morgenen til at komme stille og roligt igang.Alle skal gerne være her omkring 08-30 så vi kan få formiddags brød sammen og er så klar til udflugt eller ud i haven.

Mellem kl.11- 12 spiser vi. Efter vi har spist er det vigtigt at børnene får ro til at bearbejde alt det de har oplevet om formiddagen. De børn som sover i barnevogn bliver puttet først og de børn som sover på madras eller sofaen på legeværelsen bliver puttet sidst.

Er der nogen som ikke skal sove, altså de børn som er ved at være børnehave klar, kan enten bare ligge på en madras og læse en bog, samle pudslespil eller tegne men det er stille leg, så de børn som har behov for søvn får det søvn som de behov for.

Når børenene står op for de frugt og brød så kan vi klare os til vi bliver hentet.

Efter hvermåltid får vi en tør ble, ellers efter behov.

Om onsdagen har vi heldagslegestue det foregår på Egekrattet 13 6800 Varde.  Det er i spejderhytten overfor børnehaven smørhullet. Der er vi sammen med andre private som passer små børn i deres eget hjem.